Beoordelingen van Wokbox Lelystad

Recente recensies van Wokbox Lelystad

5 sterren na 39 reviews

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze wekelijkse gegarandeerd lekkere, warme en snelle maaltijd met veeeel groente. Yummie 😋

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op zich weer goed, maar de kipvleugels waren van smaak veranderd. Nu vrij smakeloos. De rest weer prima.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tauge zat er niet echt in. Maar het smaakt verder goed.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEDANKT voor de gebakken uitjes (en kroepoek)!! 😃 Had ze deze keer niet besteld, maar zou ze toch gemist hebben, haha. Heerlijk, ook na de honderdste keer wokken (ongeveer 😉)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de koude kant.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Vriendelijke bezorger, super op tijd. Aanrader

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, bezorging lekker snel en gratis snackss!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk alleen een klein puntje nog. De witte kool is niet gaar is een harde bite.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Het duurt even voor dat je de maaltijd hebt, maar dan heb je ook wat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg yummie!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip smaakte een beetje raar, maar de rest was allemaal super lekker! 😁👍

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ananas was wat aan de grote kant, maar ik heb weer heerlijk gegeten. Jullie zijn favo voor mij.😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Snelle bezorging, lekkere smaak. Zeker tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de koriander die ik bij mij wok box had besteld en het eten was heel erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd ,en weer erg lekker zoals gewoonlijk.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, lekker veel kip en verse groenten. Prima op smaak en grote porties. Echt een aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd. Bestellen hier elke keer weer.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zeer punctueel.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten. Was met liefde klaar gemaakt. 🥰

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, aanrader.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijk gegeten bij de wokbox!, goede porties en de koe lo yuk is echt een aanrader! Ook de bezorging was top.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op tijd. Kwaliteit van het eten is altijd goed!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over wokken ben ik altijd huiverig, ik heb er nu voor de tweede keer besteld, nou over smaak valt wel te twisten, de smaak en het aanbod bevalt me prima, dus een vaste klant erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelukje zit in een klein hoekje, ondanks dat ik even moest wachten. Heeft het goed gesmaakt. Bedankt voor de extraatjes erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de kroepoek niet vers was. Verder heb ik heerlijk gegeten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!! Complimenten aan de kok!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed te eten en snel bezorgd. Altijd warm het gerecht.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij bij wokbox bestelde was hartstikke goed! Maar de laatste paar keer zitten er verbrande stukjes in de nasi en ook de fu yung hi was verbrand dit keer. Ook was alles erg zout dit keer. Erg jammer, want we halen het maar 1x in de zoveel maanden!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen kip bij ondanks dat ik dat besteld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer herrrlijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer top.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Snelle bezorging. Vriendelijke medewerker ook. Blijf zo doorgaan ❤️🙏🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn Wokbox-fan, en dan vooral van de wokbox. De laatste bestelling was écht super-duper heerlijk. De beste ooit!! Bestelling was er met een kwartier, wooooow, zooo snel :-)

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelste en lekkerste eten om te bestellen in Lelystad!