Beoordelingen van Wokbox Lelystad

Recente recensies van Wokbox Lelystad

5 sterren na 78 reviews

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ouderwets goed

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk en in een soort van nieuw record bezorgd. Zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend van smaak , maar Echt te weinig saus ! We zien volgende keer of het een ietsje meer saus is ! De smaak van de saus was echt HEERLIJK !

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Adres op Google was incorrect om af te halen (zeilweg) en bestelling onder de 45 euro konden we alleen maar afhalen, had liever bezorgkosten betaald met die optie werd niet geboden op eigen website.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer bij jullie besteld en het was ook voor de tweede keer voortreffelijk eten. Gaan we zeker herhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar het duurde bijna anderhalf uur totdat het werd bezorgd terwijl het een kleine bestelling was en het is dichtbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit! Gezond en vullend!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al een aantal jaar altijd lekker heerlijk en netjes op tijd

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt smullen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en genoeg om ieders maag te vullen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Keurig verzorgd,prima op temperatuur en altijd iets extra's bij je bestelling. Een aanrader.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vandaag wat langer dan we gewend zijn - maar we zijn gewoon verwend (record: 17 minuten!!). Eten was weer heerlijk.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer genieten.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en bovendien snel geleverd. Tot de volgende keer!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel knapperige groenten. Elke keer weer een genot. Altijd heet op tafel, altijd razendsnel geleverd ๐Ÿ˜‡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke en snelle bezorging!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie jammie

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een keertje iets. Kan gebeuren. Trekken we de volgende keer wel weer recht, we bestellen toch elke week ;-)

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ˜‹

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we altijd hetzelfde bestellen is het elke keer een beetje anders. Men zou dit een nadeel kunnen vinden, maar wij niet ๐Ÿ˜Š Toch weer steeds een kleine verrassing 'wat de pot schaft' ๐Ÿ˜‰ Altijd lekker, op tijd en heet ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer gesmuld! Goed op temperatuur en keurig verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoetzure had een andere smaak, zat een beetje pit in. Was lekker.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

6 sterren voor een razend snelle bezorging, hete yummmie maaltijd op tafel รฉn GRATIS blikjes ๐Ÿ˜

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd bezorgd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, beter dan de vorige keer.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd prima. Bestellen via eigen website een stuk minder makkelijk dan via de thuisbezorgd site. Puntje van aandacht !

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet, vers, volop groente en heel lekker. Wat wil je nog meer? ๐Ÿ˜Š

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk van de nasi en bami zitten smullen! Kroepoek erg lekker en alles was goed verzorgd. Top. Voor nu en nog eens zullen we maar zeggen :-)

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar weken geen Wokbox besteld want vakantie en dus zelf gekookt. Toch gemist. Het was weer errrrug yummmie ๐Ÿ˜‹

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten op tijd aangeleverd. En porties voldoende p Ook was het eten goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was superlekker en topservice!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Het eten werd maar een kwartier later bezorgd en we kregen netjes een telefoontje en wat extra lekkers bij onze bestelling!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur later dan officieel aangekondigd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In รฉรฉn woord: geweldig ๐Ÿ˜‹

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed op temperatuur, ruim voldoende en erg lekker!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de blikjes en de gebakken uitjes ๐Ÿ˜˜ Eten yummie, zoals altijd ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig taege er in. Maar de spitskool of witte kool was niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer genoten van het eten, perfect en heerlijke verse wok.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze wekelijkse gegarandeerd lekkere, warme en snelle maaltijd met veeeel groente. Yummie ๐Ÿ˜‹

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op zich weer goed, maar de kipvleugels waren van smaak veranderd. Nu vrij smakeloos. De rest weer prima.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tauge zat er niet echt in. Maar het smaakt verder goed.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEDANKT voor de gebakken uitjes (en kroepoek)!! ๐Ÿ˜ƒ Had ze deze keer niet besteld, maar zou ze toch gemist hebben, haha. Heerlijk, ook na de honderdste keer wokken (ongeveer ๐Ÿ˜‰)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Vriendelijke bezorger, super op tijd. Aanrader

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed, bezorging lekker snel en gratis snackss!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk alleen een klein puntje nog. De witte kool is niet gaar is een harde bite.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Het duurt even voor dat je de maaltijd hebt, maar dan heb je ook wat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg yummie!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ananas was wat aan de grote kant, maar ik heb weer heerlijk gegeten. Jullie zijn favo voor mij.๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Snelle bezorging, lekkere smaak. Zeker tevreden en voor herhaling vatbaar.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd ,en weer erg lekker zoals gewoonlijk.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, lekker veel kip en verse groenten. Prima op smaak en grote porties. Echt een aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd. Bestellen hier elke keer weer.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zeer punctueel.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten. Was met liefde klaar gemaakt. ๐Ÿฅฐ

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, aanrader.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijk gegeten bij de wokbox!, goede porties en de koe lo yuk is echt een aanrader! Ook de bezorging was top.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op tijd. Kwaliteit van het eten is altijd goed!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over wokken ben ik altijd huiverig, ik heb er nu voor de tweede keer besteld, nou over smaak valt wel te twisten, de smaak en het aanbod bevalt me prima, dus een vaste klant erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelukje zit in een klein hoekje, ondanks dat ik even moest wachten. Heeft het goed gesmaakt. Bedankt voor de extraatjes erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de kroepoek niet vers was. Verder heb ik heerlijk gegeten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!! Complimenten aan de kok!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed te eten en snel bezorgd. Altijd warm het gerecht.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer herrrlijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer top.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Snelle bezorging. Vriendelijke medewerker ook. Blijf zo doorgaan โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿพ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn Wokbox-fan, en dan vooral van de wokbox. De laatste bestelling was รฉcht super-duper heerlijk. De beste ooit!! Bestelling was er met een kwartier, wooooow, zooo snel :-)

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelste en lekkerste eten om te bestellen in Lelystad!