Beoordelingen van Wokbox Lelystad

Recente recensies van Wokbox Lelystad

5 sterren na 11 reviews

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelukje zit in een klein hoekje, ondanks dat ik even moest wachten. Heeft het goed gesmaakt. Bedankt voor de extraatjes erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de kroepoek niet vers was. Verder heb ik heerlijk gegeten.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!! Complimenten aan de kok!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed te eten en snel bezorgd. Altijd warm het gerecht.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij bij wokbox bestelde was hartstikke goed! Maar de laatste paar keer zitten er verbrande stukjes in de nasi en ook de fu yung hi was verbrand dit keer. Ook was alles erg zout dit keer. Erg jammer, want we halen het maar 1x in de zoveel maanden!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen kip bij ondanks dat ik dat besteld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer herrrlijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer top.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Snelle bezorging. Vriendelijke medewerker ook. Blijf zo doorgaan ❤️🙏🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn Wokbox-fan, en dan vooral van de wokbox. De laatste bestelling was écht super-duper heerlijk. De beste ooit!! Bestelling was er met een kwartier, wooooow, zooo snel :-)

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelste en lekkerste eten om te bestellen in Lelystad!